Bespaar vele tijd met de werkbon app van YourMediaFactory

Wachten tot de werkbonnen allemaal zijn verzameld hoeft binnenkort niet meer. Met de WerkbonApp van YourMediaFactory ben je in staat direct na akkoord de factuur te versturen, zonder dat je eerst de bonnen van je collega moet ontcijferen. Daarnaast bespaar je met deze manier van werken enorm veel tijd!

Leg uren en werkzaamheden vast

Mail de werkbon naar de opdrachtgever

Voeg foto's toe

l

Laat de klant ondertekenen

De WerkbonApp is binnenkort beschikbaar!

Via de app is het mogelijk voor werknemers en zzp-ers om een ‘werkbon’ in te vullen en te versturen naar de webapp. De werkbon zal als pdf opgeslagen worden op de server waar je na het inloggen de werkbon kunt bekijken en direct kunt doorsturen naar de klant. De klant, die ook jouw app heeft gedownload, ontvangt een melding en kan de bon direct controleren. Bij goedkeuring zet hij digitaal zijn handtekening en klikt op akkoord.  Vervolgens verzameld u na 1 week alle bonnen in 1 overzicht en maakt de factuur.

Jouw personeel

Als jouw team klaar is met een opdracht dan kunnen ze via de app de werkbon invullen, eventueel foto’s van bonnen toevoegen en aantekeningen maken. 

De klant

De klant ontvangt een melding en kan de uren controleren. De klant kan eventueel  aanmerkingen plaatsen of bij akkoord direct een handtekening zetten.  

De eindbaas

Jij “de baas” ontvangt hiervan een melding en kan na controle de werkbon naar de klant sturen die de klant als PDF op zijn smartphone zal ontvangen.

Meer weten over de WerkbonApp of vrijblijvend een prijsopgaaf ontvangen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Maak hier uw keuze