Professionele webapplicatie laten ontwikkelen?

Veel bedrijven maken nog gebruik van ouderwetse programma’s. Denk maar aan Words, Excel en Powerpoint, waarmee je brieven, offertes/facturen en klanten mee kan bijhouden. Inmiddels zijn er echter veel meer gebruiksvriendelijke mogelijkheden om online mee te werken.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een programma dat draait op internet en toegankelijk is via een webbrowser. Je hoeft het programma dus niet te downloaden. Je hebt de mogelijkheid om de gebruiker te laten inloggen of om de applicatie vrij te laten gebruiken. De gegevens van de webapplicatie worden online opgeslagen. 

Wat kan ik met een webapplicatie?

Webapplicaties kunnen zo worden ontwikkeld dat ze perfect passen binnen jouw bedrijf. Denk maar aan een nieuw programma dat offertes en klantenbestand overzichtelijk neerzet en makkelijk te beheren is vanuit elke computer die aangesloten is op internet. Het voordeel is dat elke computer, tablet of smartphone hier toegang op heeft.

Voordelen van een webapplicatie

Geschikt voor ieder toestel

Je hoeft de software ook niet meer op ieder toestel te installeren. De gebruiker surft naar de browser en kan op eender welk toestel van de applicatie gebruik maken, zolang er een internetverbinding is.

Gemakkelijk up-to-date te houden

Doordat alles op een server draait, kan je heel gemakkelijk updates uitvoeren. De software wordt automatisch aangepast en jouw klanten en/of medewerkers hoeven zelf geen updates te installeren.

Positieve ervaring

Een goedwerkende webapplicatie is de ideale manier om een positieve ervaring bij jouw klanten en/of medewerkers op te wekken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stel je eigen PWA samen

Stel je eigen PWA samen en ontvang binnen 3 werkdagen vrijblijvend een prijsopgave.

Kennismaking

Ieder project begint met een goed gesprek en een goed kop koffie.

Afspraak boeken

Boek direct een telefonische afspraak of een afspraak bij jou of bij ons op kantoor.