Stel je eigen Progressive Web App samen 

 

 

Benieuwd wat een PWA kost voor jouw organisatie? Weten wat de mogelijkheden zijn? 

Bij YourMediaFactory gaan we het wiel niet iedere keer opnieuw uitvinden. Om snel en voordelig te kunnen werken hebben we geïnvesteerd in het ontwikkelen van een groot aantal app-modules. Afhankelijk van wat jij voor ogen hebt kunnen we deze modules in de PWA verwerken en aanpassen aan jouw huisstijl.

Let op! heb je specifieke wensen of wil je een persoonlijk gesprek over een Progressive Web App of een maatwerk opdracht? Klik dan hier

Via onderstaand formulier kun jij je eigen PWA samenstellen door de onderdelen te selecteren die jij graag in je PWA wilt hebben. Heb je extra wensen of zou je vrijblijvend advies willen? Geen probleem, geef het hieronder aan en wij doen de rest. 

Na het invulen en versturen van het formulier gaan wij de PWA bekijken en sturen jou binnen 3 werkdagen, geheel vrijblijvend, een prijsopgave. Na het ontvangen van de prijsopgave is het niet de vraag of je een PWA neemt, maar wanneer jij een PWA neemt.

Bij vragen kun je ook altijd even een mail sturen naar contact@yourmediafactory.nl of bellen met 050 2053135

Offerte aanvragen Progressive Web App

  • Selecteer hieronder de onderdelen die jij graag in je PWA wilt hebben.
  • Wil jij je eigen community starten zoals een buurtpreventie app of een app voor jouw vereniging? Maak dan een keuze uit onderstaande modules
  • Zijn er nog zaken hierboven die ontbreken en die je graag toegevoegd ziet worden?
  • Wil je naast een Progressive Web App ook een Native App hebben door de deze aan te melden in de app store.
  • Wil je nog iets kwijt? Plaats het hier