Verzekerings App

Vanuit de verzekeringsmarkt groeit de vraag naar eigen apps om met hun eigen merk te kunnen communiceren, daarnaast komt er steeds meer vraag naar mobiele formulieren, mede omdat grote verzekeraars dit aanbieden. 

Wij geloven erin dat adviseurs zich meer kunnen onderscheiden door hun klanten direct en sneller van dienst te kunnen zijn. Klanten van verzekeringsbedrijven willen altijd en overal geholpen worden en bij schade dit direct kunnen melden en de juiste informatie hiervoor bij de hand hebben. 

App Mogelijkheden

Brochures bekijken in PDF

Makkelijk en snel brochures bekijken

Nieuwsoverzicht

Houd iedereen op de hoogte met je eigen nieuwsberichten. 

l

Wijzigingsformulieren

Het wijzigingsformulier wordt direct in de app geopend. Je kunt bij formulieren denken aan: een wijzigingsformulier voor NAW, auto, geboorte etc. 

Contactpagina

In gevallen van nood heeft de klant altijd de juiste contactgegevens bij de hand, altijd en overal.

Direct bel knop

Hiermee kunnen jouw klanten doormiddel van 1 druk op de knop met het kantoor bellen

Schadeformulieren

Schade kan in alle gevallen altijd en direct gemeld worden via de app. Daarbij kunnen ook foto’s worden toegevoegd aan de schademelding.

Facebook integratie

Facebook is een belangrijke marketing tool geworden. Door deze in de app te integreren zien jouw klanten snel de laatste berichten voor het geval ze die gemist hebben. 

Afspraak maken

klanten kunnen direct een afspraak maken met de juiste persoon.  

Assurantie app vragenformulier

  • Zo ja, welke programma's zijn dit. Dit kunnen programma's zijn waar bijvoorbeeld alle gegevens in bijhouden wordt van jullie klanten.
  • Indien u de mogelijkheid zou willen dat uw klanten gekoppeld zijn via uw software via de app. Gebruikers kunnen dan informatie opvragen en eventueel direct wijzigingen aanbrengen.